Maggie Grace

Maggie Grace (celým jménem Margaret Grace Denig) se narodila v americkém Ohiu ve městě Columbus. O jejím dětství a dospívání se toho příliš neví. Poprvé stála před kamerou už v 19 letech, kdy si zahrála v televizním filmu Murder in Greenvich.

Něco málo o ní

  • Datum narození:

    1. září 1983
  • Celé jméno:

    Margaret Grace Denig

  • Místo narození:

    Columbus, Ohio, USA

  • Znamení:

    Panna

  • Výška:

    175 cm

  • Váha:

    57 kg

  • Barva očí:

    modrá

  • Přírodní barva vlasů:

    blond

Ze života

Maggie Grace (celým jménem Margaret Grace Denig) se narodila v americkém Ohiu ve městě Columbus. O jejím dětství a dospívání se toho příliš neví. Poprvé stála před kamerou už v 19 letech, kdy si zahrála v televizním filmu Murder in Greenvich. Následovaly další role v televizních filmech i seriálech, například v Zákonu a pořádku. Díky role Shannon v seriálu Ztraceni začali Meggie diváci po celém světě milovat a v Americe dokonce získala přezdívku „Miss Amerika”. Maggie v dnešní době patří k nejúspěšnějším hercům z celého seriálu.

Filmografie

  • 2005 Mlha ...Elizabeth Williams
  • 2004 Creature Unknown ...Amanda
  • 2004 Ztraceni ...Shannon Rutherfordová
  • 2003 Twelve Mile Road ...Dulcie Landis
  • 2002 Shop Club
  • 2002 Murder in Greenwich ...Martha Moxley
  • 2002 Septuplets
  • 2001 Rachel's Room ...Rachel Reed

Soukromý život

Svůj soukromý život si Maggie Grace přísně střeží. Na veřejnost se dostala zpráva, že chodí se svým seriálovým kolegou Ianem Sommerhaldem (v seriálu Ztraceni hraje Boona).

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id8303 (vitejdoma.cz/zabava#7902)


Přidat komentář