Lauren Graham

Lauren Graham se narodila v havajském Honolulu. Její matka se jí vzdala už v pěti letech, kdy dala přednost pěvecké kariéře. Od té doby Lauren vychovával pouze otec. Původně chtěla být profesionální žokejkou, bohužel však příliš vyrostla.

Něco málo ze života

  • Datum narození:

    1. března 1967
  • Celé jméno:

    Lauren Helen Graham

  • Místo narození:

    Honolulu, Havaj

  • Znamení:

    Ryby

  • Výška:

    175 centimetrů

  • Váha:

    57 kilogramů

  • Barva očí:

    modré

  • Barva vlasů:

    hnědá 

Rodina

  • Otec:

    Lawrence Graham (prezident Chocolate Manufacturer's Association)

  • Matka:

    Donna Grant (když bylo Lauren 5 opustila rodinu kvůli pěvecké kariéře, skončila v módním odvětví)

  • Sourozenci:

    bratr a dvě sestry

Kde studovala

Langley Highschool, Barnard College, Southern Methodist University's Medows School of the Arts (M.F.A., Acting, 1992)

Gilmorova děvčata

Lauren Graham se narodila v havajském Honolulu. Její matka se jí vzdala už v pěti letech, kdy dala přednost pěvecké kariéře. Od té doby Lauren vychovával pouze otec. Původně chtěla být profesionální žokejkou, bohužel však příliš vyrostla. Se svými 175 centimetry je poměrně dost vysoká i na herečku. Po ukončení bakalářského studia angličtiny v New Yorku pokračovala na fakultě herectví na metodistické univerzitě v texaském Dallasu. Herecké štěstí však odešla hledat přímo do Los Angeles. Lauren byla nominována na Zlatý glóbus a dvě ceny SAG za roli sarkastické Lorelai Gilmore v seriálu Gilmorova děvčata.

Filmografie

  • Because I Said So (2006) Gnome (2005/I) - Amanda
  • The Moguls (2005) - Peggy
  • The Pacifier (2005) - ředitelka Claire Fletcherová
  • Life Coach: The Movie (2005) - Dr. Sue Pegasová
  • Lucky 13 (2004) - Abbey
  • Seeing Other People (2004) - Claire
  • Bad Santa (2003) - Sue
  • Chasing Destiny (2001) - Jessy James
  • Sweet November (2001) - Angelica
  • Lucky 13 (2000) - Abbey
  • Gilmore Girls (2000 - současnost) - Lorelai Victoria Gilmorová
  • M.Y.O.B. (2000) - Marie Brownová
  • Dill Scallion (1999) - Kristie Sue
  • Conrad Bloom (1998) - Molly Davenportová
  • One True Thing (1998) - Jules
  • Confessions of a Sexist Pig (1998) - Tracy
  • Nightwatch (1997) - Marie
  • Townies (1996) - Denise Garibaldi Callahanová
  • Good Company (1996) - Liz Gibsonová

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id8324 (vitejdoma.cz/zabava#8035)


Přidat komentář